Dude
مشتری کافه   
تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲
اعتبار: 25
تشکرها : 929
( 1730 تشکر در 183 ارسال )
|
RE: درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم
به یاد یک فیلم ژاپنی افتادم که در سینما و بعدها فیلم را در یوتیوب، دیده بودم. تنها چیزی که از آن فیلم در ذهنم مانده بود، صحنهای بود که مادر خلبان جوان، بعد از مرگ پسرش، خارج از محوطه فرودگاه در تک گویی پر شوری، وعده پیروزی میداد. تا حدی که گمان کردم شاید این فیلم مربوط به پیش از پایان جنگ جهانی دوم باشد. با این حال، مطمئن بودم که فیلم متعلق به سال 1970 است، مخصوصاً به این نکته دقت کرده بودم. همچنین یادم میآید که در تماشای دوباره فیلم فرمانده ای که به کشته شدن اجتناب پذیر بچههای مردم اعتراض می کرد را بیاد آوردم. احتمالاً بهطور گذرا تماشا کرده بودم، فقط برای اطمینان از اینکه همان فیلم است، متوجه شدم که دیگر آن فیلم پیدا نیست، چیزی شبیه به این بود.
فیلم جدید بونگ جون-هو با نام میکی، چندان چشمگیر و دلپسند نبود! هر چند دلیل آن هم تمجید و تجلیل از فیلم اسکاریش با موضوع "نظام طبقاتی" را هم نفهمیده بودم و این یکی را هم شاید من نفهمیده باشم. اما «خاطرات قتل»، که بعدها متوجه شدم کار همین کارگردان بوده، از همان لحظه اول تاثیر گذار و جذاب بود، همچنان و برای همیشه همان تأثیر را دارد.
باسلام و عرض ادب و احترام، لطف امیلیانو ارزشمند است و مایه دلگرمی، و در عین حال متواضع ترم می کند، ولی عناوین استاد و پیشکسوت شایسته خودتان است. مورد سؤال شاید نباشد. فقط به یاد فیلمی قدیمی از این دست افتادم که به شک افتاده بودم که شاید مربوط به دوران پیش از پایان جنگ باشد. و دقیقا یادم است که بدنبال تاریخ ساخت فیلم، نشستم و سال 1970 را دیدم!
| |
۱۴۰۳/۱۲/۱۲ صبح ۰۱:۵۵ | |
تشکر شده توسط : |
پیرمرد, آرلینگتون, مارک واتنی, کنتس پابرهنه, رابرت, سروان رنو, کوئیک, Classic, Emiliano, مراد بیگ |
Emiliano
دوست قدیمی   
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۷/۵/۲۴
اعتبار: 22
تشکرها : 1195
( 1969 تشکر در 207 ارسال )
|
RE: درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم (۱۴۰۳/۱۲/۱۲ صبح ۰۱:۵۵)Dude نوشته شده:
(۱۴۰۲/۱۱/۲۳ عصر ۰۵:۲۰)تئو وینچستر نوشته شده:
سلام به همۀ سروران هنردوست،
من مدتها است به دنبال نام و نشان و یا لینکی میگردم که منو هدایت کنه به سمت فیلمی که سالهای دهۀ 1360 و 1370 خورشیدی از تلویزیون ایران بارها پخش شده بود و هرچی میگردم نشانی ازش پیدا نمیکنم. در ایران با نام پرواز عقابها نمایش داده میشد و داستان خلبانان ژاپنی در کشاکش جنگ دوم جهانی و نبردهای اقیانوس آرام بود.
به یاد یک فیلم ژاپنی افتادم که در سینما دیده بودم و بعدها فیلم را چند سال پیش در یوتیوب، کامل تماشا کرده بودم. تنها چیزی که از آن فیلم در ذهنم مانده بود، صحنهای بود که مادر خلبان جوان، بعد از مرگ پسرش، خارج از محوطه فرودگاه در تک گویی پر شوری، وعده پیروزی میداد. تا حدی که گمان کردم شاید این فیلم مربوط به جنگ جهانی دوم نباشد. با این حال، مطمئن بودم که فیلم متعلق به سال 1970 است، مخصوصاً به این نکته دقت کرده بودم. همچنین یادم میآید که در تماشای دوباره فیلم فرمانده ای که به کشته شدن اجتناب پذیر بچههای مردم اعتراض می کرد را بیاد آوردم. احتمالاً بهطور گذرا تماشا کرده بودم، فقط برای اطمینان از اینکه همان فیلم است، متوجه شدم که دیگر آن فیلم پیدا نیست، چیزی شبیه به این بود، وبنظرم همین مشابهش هم کفایت می کند!
اسکار هم به انجام رسید. مخاطب هدف هیچکدام از نامزدهای اسکار نبودم. علاقمند شدنم به "در سایه سرو" برنده اسکار هم بخاطر انیمیشن و کارتون دوستی نبود.فهرست فیلمها و بازیگران را که نگاه میکنم، تنها یاد سالدانا در خرس قطبی و مور در فرشته نیستیم دلگرمم میکند. در مقام مقایسه، آنورای بعد از دقیقه 45 جذابتر از بقیه بود. و مایکی مدیسون هم شایسته اسکار بود؛ اجرای دراماتیکش باورپذیرو تاثیر گذار بود، لحظات کمدی را نیز با تسلط و ظرافت ارائه داد. بازی چندوجهی، انعطافپذیری و عمق در بازیگری، میتواند مسیرهای متفاوتی را برایش باز کند. فیلم خاصی نبود که مثل حادثه آکسبو، نجات سرباز رایان، محرمانه لسآنجلس، سه بیلبورد، بابیلون یا استرنج لاو بخواهم از نادیده گرفته شدنش ناراضی باشم که چرا اثری ضعیفتر برنده شده است.
با سلام و احترام به دوست و استاد عزیزمون، «دود»، فکر میکنم درخواستی این دوستمون، این فیلم باشه:
Zero (1984)
https://m.imdb.com/title/tt0088449/
| |
۱۴۰۳/۱۲/۱۳ عصر ۰۸:۱۸ | |
Dude, رابرت, آرلینگتون, مراد بیگ, BATMAN, مارک واتنی, پیرمرد, سروان رنو, کوئیک |
ناصر
مشتری کافه 
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۵/۱۴
اعتبار: 6
تشکرها : 34
( 194 تشکر در 41 ارسال )
|
RE: درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم سلام دوستان
سالها پیش فیلمی دیدم که ته مایه کمدی داشت. فقط یک صحنه یادم مانده:قهرمان داستان شال و کلاه کرده بود که به دیدن فردی برود شاید قرار عاشقانه بود. لحظه آخر کراواتش در سیفون دستشویی گیر کرد و کشیده شد. او گیر افتاد و هرکاری که می کرد بیشتر گیر می افتاد تا به سختی توانست کراواتش را ببرد. فکر می کردم بازیگرش جیم کری است اما نتوانستم پیدا کنم. آیا دوستان می توانند راهنمایی کنند؟
| |
۱۴۰۴/۱/۲ صبح ۰۱:۴۷ | |
مارک واتنی, آرلینگتون, rahgozar_bineshan |
مراد بیگ
دوست قدیمی   
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱/۱۰
اعتبار: 37
تشکرها : 2873
( 2548 تشکر در 293 ارسال )
|
RE: درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم (۱۴۰۴/۱/۲ صبح ۰۱:۴۷)ناصر نوشته شده:
قهرمان داستان شال و کلاه کرده بود که به دیدن فردی برود شاید قرار عاشقانه بود.
لحظه آخر کراواتش در سیفون دستشویی گیر کرد و کشیده شد. او گیر افتاد و هرکاری که می کرد بیشتر گیر می افتاد تا به سختی توانست کراواتش را ببرد. فکر می کردم بازیگرش جیم کری است اما نتوانستم پیدا کنم ...
سلام و درود
فیلم تامی کوچولو 1995 با بازی کریس فارلی یک چنین سکانسی دارد که البته در سرویس بهداشتی هواپیما حادث می شود .
مراد بیگ : من ادعائی ندارم ، خاله لیلا : ادعائی ندارم خودش کم ادعائی نیست .
| |
۱۴۰۴/۱/۲ عصر ۰۱:۴۴ | |
رابرت, مارک واتنی, سروان رنو, کوئیک, ناصر, آرلینگتون, rahgozar_bineshan |
ناصر
مشتری کافه 
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۵/۱۴
اعتبار: 6
تشکرها : 34
( 194 تشکر در 41 ارسال )
|
RE: درخواست راهنمايي در مورد نام فيلم (۱۴۰۴/۱/۲ عصر ۰۱:۴۴)مراد بیگ نوشته شده:
سلام و درود
فیلم تامی کوچولو 1995 با بازی کریس فارلی یک چنین سکانسی دارد که البته در سرویس بهداشتی هواپیما حادث می شود .
سلام و سپاس فیلم تامی کوچولو را دیده ام. فیلم موردنظر من این نیست. اگر اشتباه نکنم، قهرمان فیلم یا خانمی که او داشت به دیدنش می رفت، یکی شان معلم مدرسه بود.
| |
۱۴۰۴/۱/۳ صبح ۰۴:۵۳ | |
آرلینگتون, مارک واتنی, rahgozar_bineshan |