[-]
جعبه پيام
» <BATMANhttps://www.f2me.top/62522/the-housemaid-2025/ The Housemaid 2025 فیلم خانوادگی نیست و بهتره تنهایی دید
» <BATMAN> تا نیمه اول احساس میکنی با یه اثر لوس و نوجوان پسند طرفی ولی از بخش دوم بهتر میشه و نیمه تاریک و پنهان شخصیته (؟) کم کم برات رو میشه
» <BATMAN> خیلی بد https://www.f2me.top/56394/return-to-silent-hill-2026/ Return to silent hill 2026 خوب / sillent hill 2006 / https://www.f2me.top/1319/silent-hill-collection
» <BATMAN> فیلم خوبی هم باشه سلیقه من نبود (از نقاط قوت بازی دی کاپریو) ولی اونهایی که به اکشن درام علاقه دارن خوششون میاد
» <BATMAN> امشب اینو میبینم اگه خوب بود پیشنهاد میکنم تماشا کنید One Battle After Another 2025 / https://www.f2me.top/55371/one-battle-af...https://www.f2me.top/55371/one-battle-after-ano
» <سروان رنو> مبارزه با گنگسترها Racket Busters همفری بوگارت ..دوبله ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=145&pid=4698
» <سندباد> باسلام و دورد.چند وقت پیش یه فیلم خیلی عجیبی دیدم با بازی دیو پتل،به نام Rabbit Trap2025یا تله خرگوش. کسی نقدی یا توضیحی ازش داره؟
» <سندباد> باسلام و دورود خدمت دوستان و اساتید کافه کلاسیک.لطفا اگرکسی فیلم و صوت دوبله بدون سانسور فیلمهای معجون زمان1و2و3 رو داره لطفا لینک دانلودش رو معرفی کنید.باتشکر وسپاس
» <BATMAN> موقع موشکباران گاهی اوقات مدارس تعطیل بود و بچه ها به همراه پدر یا مادر میرفتن مدرسه تکالیف روزانه رو از معلم میگرفتن و برمیگشتن خونه
» <BATMAN> تشکر دکتر دیتون گرامی/ با خوندن مطالب شما من هم یاد خاطره ای از زمان جنگ افتادم
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 19 رای - 4.37 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کـارتون های ماندگار و خاطره انگیز کودکی
نویسنده پیام
Dude آفلاین
مشتری کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲
اعتبار: 28

تشکرها : 1086
( 2422 تشکر در 250 ارسال )
شماره ارسال: #1281
RE: کـارتون های ماندگار و خاطره انگیز کودکی

(۱۴۰۴/۵/۱۰ صبح ۰۴:۳۲)دون دیه&zwnj;گو دلاوگا نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۵/۹ عصر ۰۴:۵۲)Dude نوشته شده:  

... هر چند اهل کارتون نیستم، جستجوی از سر کنجکاوی_ کارتونهای کره ای" در یو- تیوب نتیجه اش سه تا از اینها (Brave Wild Goose - In the Search of Water Droplets- The Old Octupus) بود. و ....

سناتور گرامی، عنوان اصلی این کارتون، 도적을 쳐부신 소년 «پسری که راهزنان را شکست داد» محصول 1983 (یا در بعضی منابع: 1985) کرۀ شمالی است (لینک IMDb)؛ و پیش‌تر توسط رامین گرامی در همین تالار کشف رمز شده بود. من هم از آن خاطره دارم و دهۀ شصت در سینما دیده بودم-اش (به‌عنوان یکی از انیمیشن‌های گلچین کارتونی پسر قهرمان و اسب بالدار). متأسفانه نسخۀ نوستالژیک مورد نظر ما، در یوتیوب یافت می‌نشود، ولی بازسازی جدیدترش موجود است که چنگی به دل نمی‌زند!

برای دیدن لیست نسبتاً کاملی از عناوین انیمیشن‌های کرۀ شمالی ـ از گذشته تا به امروز، می‌توانید به اینجا و اینجا مراجعه بفرمایید.

با عرض سلام و تشکر.

این یکی، به قدر کافی قدیمی به نظر می آید!

(۱۴۰۴/۴/۱۴ صبح ۱۱:۵۷)سروان رنو نوشته شده:  بزنم به تخته دانشِ سخت افزاری ات خیلی بالاست . باریکلا ! :haha:
"نیاز کاذب" برای تکرار چیزهایی بود که پیش‌تر در ویدیوهای یو- تیوب دیده بودم. اما به دلیل ناآشنایی با شیوه خرید اینترنتی از چین، نتوانسته بودم امتحانش کنم!

۱۴۰۴/۵/۱۰ صبح ۰۵:۵۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : آرلینگتون, مموله, رابرت, Classic, سروان رنو, دون دیه‌گو دلاوگا, ترنچ موزر, مراد بیگ, کاپیتان باگواش, مارک واتنی, کوئیک, رامین, Emiliano, سناتور, اسلون کلورا
دون دیه‌گو دلاوگا آفلاین
مسافر سبزـپوش کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱۲/۶
اعتبار: 35

تشکرها : 1338
( 3234 تشکر در 262 ارسال )
شماره ارسال: #1282

(۱۴۰۴/۵/۱۰ صبح ۰۵:۵۵)Dude نوشته شده:  

با عرض سلام و تشکر.

این یکی، به قدر کافی قدیمی به نظر می آید! درباره «زن سفیدپوش» هم سریال 1982 بی بی سی- شاید هم بدلیل سلیقه ای که در دهه شصت شکل گرفته-از بقیه بهتر بود به نظرم.

جناب Dude گرامی، سلام و ارادت و سپاس!

آقا، عجب هدیه‌ای!

چه خاطره‌ای زنده شد!

خدا می‌داند چندبار هم خودم و هم دیگر دوستان در یوتیوب گشتیم و این نسخۀ اصل و نوستالژیک را نیافتیم!

تحسین می‌کنم شیوۀ جستجوی محققانۀ جنابعالی را!

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

در مورد «زن سفیدپوش» هم ممنونم برای معرفی سریال بی‌بی‌سی! با تأییدِ شما، باید اثر ارزشمندی باشد.

نسخۀ روسی که اینجا درباره‌اش گفته بودم، برای من به‌جز جنبۀ داستانی، از چند جهت دیگر هم جذاب بود؛ یکی، موسیقی‌اش بود که محتوی یک کاور و بازنوازی بسیار زیبا از یکی از آثار موتسارت است.

جهت تشکر از جنابعالی، دو اجرای خوب این اثر را تقدیم می‌دارم:

Fantasia in D minor, K. 397

اجرای اول

اجرای دوم

دوستان،

جناب رضایی که پیش‌تر آگهی غاز شجاع را به اشتراک گذاشته بودند، امروز در پی‌وی تلگرام دو آگهی فیلم کارتونی دیگر هم از اکران سال 1360 ارسال نمودند و جویای عناوین اصلی‌شان شدند:

افسانه تبر طلایی

و

داستان خرگوش زرنگ

در اینجا تصاویر آگهی‌های یادشده را بازنشر می‌دهم. مشخص است که از آثار بلوک شرق هستند، ولی خاطره‌‌ای با این انیمیشن‌ها ندارم و نتوانستم کمکی بکنم.

لطفاً اگر آن‌ها را دیده‌اید و اطلاعاتی درباره‌شان دارید که می‌تواند به یافتن عناوین‌شان یاری رساند، مرقوم بفرمایید.

اگر قرار باشد سر یک سامورایی به ناگاه قطع شود، او باید بتواند یک کار دیگر را هم به انجام برساند با موفقیّت.
۱۴۰۴/۵/۱۰ عصر ۰۸:۲۰
تشکر شده توسط : رابرت, آقای با, Dude, ترنچ موزر, سروان رنو, کاپیتان باگواش, مارک واتنی, Classic, آلبرت کمپیون, کنتس پابرهنه, کوئیک, Emiliano, سناتور
Dude آفلاین
مشتری کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲
اعتبار: 28

تشکرها : 1086
( 2422 تشکر در 250 ارسال )
شماره ارسال: #1283

(۱۴۰۴/۵/۱۰ عصر ۰۸:۲۰)دون دیه&zwnj;گو دلاوگا نوشته شده:  

جناب رضایی که پیش‌تر آگهی غاز شجاع را به اشتراک گذاشته بودند، امروز در پی‌وی تلگرام دو آگهی فیلم کارتونی دیگر هم از اکران سال 1360 ارسال نمودند و جویای عناوین اصلی‌شان شدند:

افسانه تبر طلایی

و

داستان خرگوش زرنگ

در اینجا تصاویر آگهی‌های یادشده را بازنشر می‌دهم. مشخص است که از آثار بلوک شرق هستند، ولی خاطره‌‌ای با این انیمیشن‌ها ندارم و نتوانستم کمکی بکنم.

لطفاً اگر آن‌ها را دیده‌اید و اطلاعاتی درباره‌شان دارید که می‌تواند به یافتن عناوین‌شان یاری رساند، مرقوم بفرمایید.

افسانه تبر طلایی با عنوان "تبر طلایی 1980" در سایت های روسی یافت می شود. ترجمه گوگل "تبر آهنی و تبر طلایی" بود، جای دیگری درباره این کارتون ندیدم.
پوسترها و آگهی فیلم ه همیشه برایم جذاب بودند. حتی آگهی فیلم ضعیفی مثل فیلم رومانیایی Alarmă in munti, 1955 که پیش تر به اشتباه یک فیلم شوروی را "جدال در کوهستان" می دانستم! آگهی فیلم از امیلیانوی گرامی بود که گمش کردم و جز ویدیویی با دوبله چینی نیافتم از این فیلم. https://www.dailymotion.com/video/x8n1n8b

جناب رضایی با بزرگ‌منشی و فروتنی، شخصیت شایسته‌ احترام خودشان را نشان می‌دهند.

۱۴۰۴/۵/۱۰ عصر ۰۹:۱۶
تشکر شده توسط : ترنچ موزر, آرلینگتون, رابرت, دون دیه‌گو دلاوگا, مراد بیگ, سروان رنو, کاپیتان باگواش, مارک واتنی, Classic, آلبرت کمپیون, کوئیک, Emiliano, سناتور
دون دیه‌گو دلاوگا آفلاین
مسافر سبزـپوش کافه

شماره ارسال: #1284

(۱۴۰۴/۵/۱۰ عصر ۰۹:۱۶)Dude نوشته شده:  

... افسانه تبر طلایی با عنوان "تبر طلایی 1980" در سایت های روسی یافت می شود. ترجمه گوگل "تبر آهنی و تبر طلایی" بود، جای دیگری درباره این کارتون ندیدم.

زنده باد این حضور ذهن!

بله، خودش است: تبر آهنی و تبر طلایی (محصول: ۱۹۸۰)، کرۀ شمالی.

عنوان اصلی:

쇠도끼와 금도끼 (1980)

soedokkiwa geumdokki (1980)

برقرار باشید!

جناب رضایی هم تشکر داشتند!

اگر قرار باشد سر یک سامورایی به ناگاه قطع شود، او باید بتواند یک کار دیگر را هم به انجام برساند با موفقیّت.
۱۴۰۴/۵/۱۱ صبح ۱۲:۱۳
تشکر شده توسط : مراد بیگ, Dude, آرلینگتون, سروان رنو, کاپیتان باگواش, رابرت, مارک واتنی, Classic, آلبرت کمپیون, کنتس پابرهنه, کوئیک, ترنچ موزر, Emiliano, سناتور, rahgozar_bineshan
کاپیتان باگواش آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
اعتبار: 4

تشکرها : 819
( 71 تشکر در 11 ارسال )
شماره ارسال: #1285

(۱۴۰۴/۵/۱۰ صبح ۰۱:۳۱)شارینگهام نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۵/۲ عصر ۰۸:۵۹)کاپیتان باگواش نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۴/۳ عصر ۰۱:۴۴)اسلون کلورا نوشته شده:  

سلام دوستان

وقت بخیر

یک کارتون قدیمی خیلی مبهم یادمه که فکر میکنم استاپ موشن بود. فکر میکنم یک شهر پنیری بود و همه خونه ها از پنیر ساخته شده بود و ساکنان شهر هم موش بودن و موش ها در و دیوار شهر رو میخوردن و فکر میکنم یک یا چندتا گربه بهشون حمله کردن.

فقط در همین حد یادمه! کسی از دوستان چنین کارتونی بادشه؟ احتمالا اوایل دهه هفتاد پخش شده.

به گمونم این باشه

درود بر شما

این کارتون ،گمشده ی من هم هست.

لطفاً نام و نشانیش رو بفرمایید.

متاسفانه هیچ نام و نشانی ازش ندارم.تنها عکسش بود که دوستی برام فرستاده بود

ما ز یاران چشم یاری داشتیم

خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
۱۴۰۴/۵/۱۱ صبح ۰۹:۵۴
تشکر شده توسط : رابرت, آرلینگتون, مارک واتنی, پهلوان جواد, آلبرت کمپیون, Dude, کوئیک, ترنچ موزر, rahgozar_bineshan
رامین آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۹/۸/۱

تشکرها : 18
( 195 تشکر در 27 ارسال )
شماره ارسال: #1286

(۱۴۰۴/۵/۱۰ صبح ۰۵:۵۵)Dude نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۵/۱۰ صبح ۰۴:۳۲)دون دیه&zwnj;گو دلاوگا نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۵/۹ عصر ۰۴:۵۲)Dude نوشته شده:  

... هر چند اهل کارتون نیستم، جستجوی از سر کنجکاوی_ کارتونهای کره ای" در یو- تیوب نتیجه اش سه تا از اینها (Brave Wild Goose - In the Search of Water Droplets- The Old Octupus) بود. و ....

سناتور گرامی، عنوان اصلی این کارتون، 도적을 쳐부신 소년 «پسری که راهزنان را شکست داد» محصول 1983 (یا در بعضی منابع: 1985) کرۀ شمالی است (لینک IMDb)؛ و پیش‌تر توسط رامین گرامی در همین تالار کشف رمز شده بود. من هم از آن خاطره دارم و دهۀ شصت در سینما دیده بودم-اش (به‌عنوان یکی از انیمیشن‌های گلچین کارتونی پسر قهرمان و اسب بالدار). متأسفانه نسخۀ نوستالژیک مورد نظر ما، در یوتیوب یافت می‌نشود، ولی بازسازی جدیدترش موجود است که چنگی به دل نمی‌زند!

برای دیدن لیست نسبتاً کاملی از عناوین انیمیشن‌های کرۀ شمالی ـ از گذشته تا به امروز، می‌توانید به اینجا و اینجا مراجعه بفرمایید.

مرسی! درست است. این همان نسخه قدیمی است که در سینما همراه با ۴ انیمیشن دیگر کره شمالی تحت عنوان پسر قهرمان و اسب بالدار نمایش دادند!

۱۴۰۴/۶/۱ صبح ۰۶:۲۸
تشکر شده توسط : کاپیتان باگواش, مارک واتنی, سروان رنو, Dude, آقای با, ترنچ موزر, rahgozar_bineshan, اسلون کلورا, دون دیه‌گو دلاوگا, سناتور
رامین آفلاین
مشتری کافه
*

( 195 تشکر در 27 ارسال )
شماره ارسال: #1287

(۱۴۰۴/۵/۹ عصر ۱۱:۴۰)مموله نوشته شده:  

تواین کانال هم یه فایل به اسم غاز شجاع هست چون امکان آپلودش رو اینجا نداشتم آدرس رو این زیر میزارم

https://t.me/+62TFTOjGoYg1M2M8

ممنون از شما و هر کسی که این فیلم را ‌capture و در کانال تلگرام بارگذاری کرده است. فکر کنم پنج یا شش سالم بود که این فیلم را در سینما مهتاب دیدم و غیر از فیلم اول، از انیمیشن اختاپوس و نیز انیمیشن گرگ و روباه هم تصاویر محوی در ذهنم مانده بود. اما دیدن این نسخه مرا متوجه این موضوع هم کرد که تصوری که پیش‌تر در مورد این مجموعه داشتم - و احتمالاً‌ این جا هم نوشته بودم- اشتباه و نتیجه خطای حافظه بوده است. نمی‌دانم چرا فکر می‌کردم که یکی از کارتون‌‌های Heckle and Jeckle  و همین طور Morris the midget mouse را همراه این فیلم دیده بودم. ولی دیدن این نسخه ویدیویی از غاز شجاع و انیمیشن‌های همراهش مرا متوجه اشتباهم کرد و به احتمال دیگر دو فیلم را که دیده بودم جزو انیمیشن های کوتاهی بودند که با هم تحت عنوان  من‌درآوری «فستیوال کارتون» - یا عنوانی مشابه- در سینماها نمایش داده می‌شد و به احتمال قوی آن را در سینما آسیای خیابان جمهوری - نزدیک همان سینما مهتاب کذایی- دیده بودم.

۱۴۰۴/۷/۳ صبح ۰۶:۲۲
تشکر شده توسط : رابرت, مارک واتنی, سروان رنو, ممل آمریکایی, ترنچ موزر, آقای با, مموله, rahgozar_bineshan
سناتور آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۲/۴
اعتبار: 36

تشکرها : 3731
( 4614 تشکر در 405 ارسال )
شماره ارسال: #1288

درود و سپاس از دن دیگو دلا وگا و dude عزیز برای پیدا کردن این کارتون قدیمی.

حالا یه فیلمی رو اواخر دهه شصت اون موقع که از مدرسه جیم میزدیم رفتم تو سینما برلیان خدا بیامرز دیدم.همش تکه از اون تو ذهنم هست .چند تا برادر تو یه کلبه زندگی می کردن یکی از اونها کوچولو ولی باهوش بود اینها میرن تو جنگل گیر یه غول می افتن دوبلور اون غول هم فکر کنم حسین عرفانی بود اون غول بچه رو تو زنبیل اویزون کرد به دیوار همین فقط یادم مونده{#smilies.biggrin}

۱۴۰۴/۷/۴ عصر ۱۰:۱۰
تشکر شده توسط : مارک واتنی, سروان رنو, آقای با, ترنچ موزر, rahgozar_bineshan, کاپیتان باگواش, دون دیه‌گو دلاوگا
مموله آفلاین
رفیق فابریک
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱۰/۲
اعتبار: 33

تشکرها : 2155
( 1201 تشکر در 132 ارسال )
شماره ارسال: #1289

(۱۴۰۴/۷/۴ عصر ۱۰:۱۰)سناتور نوشته شده:  

درود و سپاس از دن دیگو دلا وگا و dude عزیز برای پیدا کردن این کارتون قدیمی.

حالا یه فیلمی رو اواخر دهه شصت اون موقع که از مدرسه جیم میزدیم رفتم تو سینما برلیان خدا بیامرز دیدم.همش تکه از اون تو ذهنم هست .چند تا برادر تو یه کلبه زندگی می کردن یکی از اونها کوچولو ولی باهوش بود اینها میرن تو جنگل گیر یه غول می افتن دوبلور اون غول هم فکر کنم حسین عرفانی بود اون غول بچه رو تو زنبیل اویزون کرد به دیوار همین فقط یادم مونده{#smilies.biggrin}

اسم این فیلم احتمالا PULGARCITO هست  یه زودی نسخه زیان اصلی این فیلم رو تلگرام @CAFEKARTOON2  بارگذاری می کنم

۱۴۰۴/۷/۵ عصر ۰۸:۵۶
تشکر شده توسط : ممل آمریکایی, سروان رنو, مارک واتنی, rahgozar_bineshan, کاپیتان باگواش, سناتور, BATMAN, رابرت, ترنچ موزر, دون دیه‌گو دلاوگا
رامین آفلاین
مشتری کافه
*

( 195 تشکر در 27 ارسال )
شماره ارسال: #1290

(۱۴۰۴/۳/۲۰ عصر ۰۷:۲۵)آقای با نوشته شده:  

(۱۴۰۱/۱۱/۸ عصر ۰۷:۴۹)Dude نوشته شده:  

BATMAN      کارتون مرغ ماهیخوار

احساس میکنم اونی که دهه شصت دیدم یطور دیگه بود ، به نظرم راوی نداشت ، ماهیخوارش پلیکان بود و موسیقی دلهره آوری داشت !

سل انیمیشنی بود، با نام مرغ ماهی خوار. کاری ازجعفر تجارتچی، ساخته شده در سال 1343.

یوتیوب هم فیلمش بود، که بدلیل بسته شدن حساب کاربری، الان در دسترس نیست.

توضیحات بیشتر: http://cafeclassic5.ir/thread-262-post-1...http://cafeclassic5.ir/thread-262-post-11341.htm

فرصت مرور پست های قبلی نبود. با سرچ گوگل به این احتمال رسیدم که  درباره این کارتون روسی هنوز کسی، حرفی نزده باشد، اگر هم اشتباه کرده باشم، تجدید خاطره خواهد شد. اشک تمساح و یا تاری پرنده کوچک t1p.de/9zl5m 

درود جناب BATMAN ، در دهه ٦۰ کارتونی با همین مضمون از شبکه یک پخش شد، داستان مرغ ماهیخواری پیر که مانند سابق توانایی شکار ماهیها را نداشت با نیرنگ با آنها طرح دوستی می‌ریزد، اعتماد ماهی‌های ساده‌لوح را به دست می‌آورد و نقشه‌ای کثیف می‌چیند به آنها وعده‌ی مکانی پرآب می‌دهد بر این اساس  تمام ماهی‌های برکه رو به بهانه‌ی خشک شدن برکه، به گوشه‌ای می‌برد و همه رو می‌خورد! دست آخر خرچنگ به اون مرغ ماهیخوار میگه دلش برای دوستاش تنگ شده، مرغ ماهیخوار بهش میگه می‌برمت دیدن دوستات ؛ خرچنگ رو سوار پشتش می‌کنه و پرواز می‌کنه ولی در وسط راه خرچنگ از بالا چشمش به استخوان ماهی‌ها می‌افته و با دیدن این صحنه پی به ماجرا می‌بره ... خوب به‌یاد دارم همون لحظه شروع کرد به گریه کردن ... اینم به یاد دارم اون مرغ ماهیخوار گردن درازی داشت و در پایان اون خرچنگ گردن مرغ ماهیخوار رو که احتمالا اولین ابرقدقد بین کارتون‌ها نام داشت رو خفه می‌کنه و دوتاشون از بالا سقوط می‌کنن ، مرغ ماهیخوار در جا می‌میره ولی خرچنگ زخمی میشه و لنگان‌لنگان به راهش ادامه میده.

درست است. اسمش «حیله» بود. یک انیمیشن تلویزیونی ساخته مهوش تهرانی.

۱۴۰۴/۹/۳ صبح ۰۸:۵۵
تشکر شده توسط : رابرت, سروان رنو, ممل آمریکایی, ترنچ موزر, مارک واتنی, دون دیه‌گو دلاوگا
رامین آفلاین
مشتری کافه
*

( 195 تشکر در 27 ارسال )
شماره ارسال: #1291

کسی پیش‌تر این جا به سری کارتون‌های Panák z Križovatky اشاره کرده؟ انیمیشن‌هایی که شخصیت اصلی‌شان آدمک چراغ راهنمای عابران پیاده بود؟‌من دیشب داشتم بلو-ری مجموعه آثار کوتاه ‌ویکتور کابال ، انیماتور اسلوواک را تماشا می‌‌کردم که یکی از این انیمیشن‌ها خاطره‌ محوی از این کارتون‌ها را در من زنده کرد و بعد متوجه شدم که این انیمیشن در واقع به این مجموعه تعلق داشته.

۱۴۰۴/۹/۳ عصر ۱۱:۱۴
تشکر شده توسط : رابرت, mr.anderson, ممل آمریکایی, سروان رنو, نیومن, ترنچ موزر, مارک واتنی, دون دیه‌گو دلاوگا, اسلون کلورا
Emiliano آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۷/۵/۲۴
اعتبار: 24

تشکرها : 1296
( 2139 تشکر در 228 ارسال )
شماره ارسال: #1292

سلام دوستان.

بعد از مدّت‌ها یه کشف دیگه از جون‌سخت‌ها:

آدمک چراغ راهتمایی:

Panák z križovatky

این عبارت رو جستجو کنید، عکساش می‌یاد.

https://t.me/majallateraygan
۱۴۰۴/۹/۴ عصر ۰۲:۰۴
تشکر شده توسط : سروان رنو, آلبرت کمپیون, نیومن, ترنچ موزر, مارک واتنی, رابرت, دون دیه‌گو دلاوگا, شارینگهام
رامین آفلاین
مشتری کافه
*

( 195 تشکر در 27 ارسال )
شماره ارسال: #1293

(۱۴۰۴/۹/۴ عصر ۰۲:۰۴)Emiliano نوشته شده:  

سلام دوستان.

بعد از مدّت‌ها یه کشف دیگه از جون‌سخت‌ها:

آدمک چراغ راهتمایی:

Panák z križovatky

این عبارت رو جستجو کنید، عکساش می‌یاد.

من سعی کردم که یکی دو scrennshot را اینجا به پستم اضافه کنم، اما هر کار کردم نشد.

۱۴۰۴/۹/۸ عصر ۰۹:۵۵
تشکر شده توسط : رابرت, Emiliano, سروان رنو, مارک واتنی, ترنچ موزر
دون دیه‌گو دلاوگا آفلاین
مسافر سبزـپوش کافه

شماره ارسال: #1294

چندی پیش، به لطف دوستی سخاوتمند و بزرگوار، توانستم پس از سال‌ها دوباره کارتون سینماییِ «سوفی» (سافی/ Szaffi) (1985) (+) از ساخته‌های انیماتور نامدارِ مجار آتیلا دارگی (خالقِ کارتون ووک) را تماشا کنم: با کیفیت تصویر و صدای عالی و دوبلۀ فارسی.

از آخرین‌باری که این اثر را تماشا کرده بودم، نزدیک به سی سال می‌گذشت: سال ۱۳۷۵ روی کاست ویدئوی VHS از طریق مؤسسـۀ رسانه‌های تصویری آن را دیده بودم.

در این تماشای دوباره، و این‌بار بصورت دیجیتال ـ در حالی‌که زیرنویس انگلیسیِ فیلم روشن بود، متوجه شدم که دوبلۀ فارسیِ این اثر (با وجود حذفیات) از ترجمۀ خوبی بهره می‌برد، و جای تأمل و اشاره دارد.

گشتم بین یادداشت‌های قدیمی‌ام، برگی که در آن سی‌سالِ پیش دربارۀ «سافی» نوشته بودم را پیدا کردم؛ تصویرش را برای تداعی احساسِ مشترکِ 18-20سالگی نزد دوستان، ارسال می‌کنم:

«سافی» فیلم کارتونی اثر: آتیلا دارگی. یک فیلم سرگرم‌کننده با طراحی زیبای زمینه و فضای رُمانتیکِ جالب؛ و چهرۀ «سوفی»، دختر زیبا، که برایم جذابیت داشت. (۱۸ بهمن ۱۳۷۵)

همین‌طور از کتاب "استادان انیمیشن" ــ نوشتۀ: جان هالاس، ترجمۀ: محمد شهبا، دو صفحۀ مربوط به آتیلا دارگی، خالق این کارتون، را عکس گرفته و برای دوستان ارسال می‌دارم (تصاویر، پس از ذخیره شدن روی گوشی یا کامپیوتر، رزلوشن خوب برای خواندن دارند).

دارگی، این کارتون را از روی داستان «کولیِ اشراف‌زاده» (بارُنِ کولی)، نوشتۀ نویسندۀ بزرگِ مجار، مور یوکایی، اقتباس کرده بود. این داستان هنوز به فارسی ترجمه نشده است، ولی اثر دیگری از همین نویسنده، با عنوانِ «مردی که قلبش از سنگ بود» توسط احمد شاملو به فارسی ترجمه و منتشر شده که از اینجا قابل دریافت است.

پس از جست‌وجوی فراوان در اینترنت، سرانجام اسکن باکیفیتی از کتاب مصوّر انیمیشن «سافی» یافتم؛ ارمغان ارزشمندی است برای دوستدارانِ این کارتون، و تصویرسازی‌های خیال‌انگیزی دارد:

دریافت فایل پی‌دی‌اف اسکن کتابِ مصوّر سافی از اینجا 

بخشی کوتاه از این فیلم کارتونی در آپارات

۱۴۰۴/۹/۱۴ عصر ۰۹:۲۹
تشکر شده توسط : سروان رنو, آلبرت کمپیون, مارک واتنی, Emiliano, Classic, اسلون کلورا, رابرت, ممل آمریکایی, کنتس پابرهنه, BATMAN, مورفیوس, کاپیتان باگواش, مراد بیگ, rahgozar_bineshan, شارینگهام, ترنچ موزر, مموله, سرگرد راینهارت, سندباد
دون دیه‌گو دلاوگا آفلاین
مسافر سبزـپوش کافه

شماره ارسال: #1295

(۱۳۹۴/۱۰/۱۵ صبح ۱۲:۴۱)BATMAN نوشته شده:  

ژوپیه ژوپیا له له له له له له 

پوکو لالالالالالا پوکو لالالالالالا 

دیدن دوباره و شنیدن موسیقی این انیمیشن نوستالژیک خواسته ما و خیلی از هم‌دوره‌های ماست. تقریبا یک‌ساعت داشتم تو گوگل جستجو میکردم اما دست آخر به یه سری تصاویر نامربوط برخوردم! 

... جالب اینکه از هر انیمیشن قدیمی سرنخی به دست میاد الا همین پوکو و ژوپی!///

به نظرم خانم فریبا شاهین‌مقدم دوبلور Poko بودن و خانم مریم شیرزاد هم Joopi.
///
در هر صورت امیدوارم این معما به جوابی برسه و به یاد گذشته‌ها بتونیم دوباره آن را تماشا کنیم ....

(۱۳۹۶/۵/۱۶ عصر ۰۹:۲۲)BATMAN نوشته شده:  

JUPPIE & POCO 

بالاخره و پس از مدتها انتظار، اعضای وبسایت بچه های دیروز توانستند از نام این عنوان رمزگشایی کنند ....

(۱۳۹۹/۳/۱۰ عصر ۰۳:۲۸)دون دیه&zwnj;گو دلاوگا نوشته شده:  

(۱۳۹۹/۳/۸ صبح ۰۹:۳۳)Kurt Steiner نوشته شده:  

انیمیشن دنیای کوچک سوزی

.

این قطعاتِ نو-یافته از کارتون سوزی واقعاً خاطره‌انگیز بود. یادِ تلاش‌های چندسال پیش خودم افتادم که سعی کرده بودم قطعات باکیفیتی از کارتون "پوکو" را بدست آورم! تلاشی که البته بی‌نتیجه ماند! در زیر، مکاتباتِ مربوطه‌اش را می‌آورم ....

به منزل رسید آنکه پوینده بود/ رهی یافت آن کس که جوینده بود

دوستان گرامیِ انجمن کافه‌کلاسیک، سلام.

خاطرات کودکی برای همه‌ی ما ارزشمندند؛ چراکه به دوره‌ای از زندگی تعلق دارند که خیال‌پردازی و آرزو در اوج خود جریان داشت.

پوکو و ژوپی (تلفظ درست: یوبی) یکی از همان خاطراتِ رؤیایی است: آرزو کردن پیش از به خواب رفتن، و برآورده شدنش در همان شب؛ با قدم گذاشتن از پنجره‌ی اتاقِ کودکی به آسمانی پُرستاره!

پیش‌تر، هم جناب «کورت اشتاینر» و هم جناب «بتمن» تلاش‌های بسیاری کردند تا مجموعه‌های کارتونی «پوکو» و «سوزی» به‌طور کامل در دسترس قرار بگیرد. جناب کورت اشتاینر حتی موفق شدند دو قسمتِ کامل از انیمیشن «سوزی» را پیدا کرده و در این پُست در کافه‌کلاسیک به اشتراک بگذارند.

خود من نیز مکاتبات متعددی با تلویزیون دانمارک درباره‌ی «پوکو» داشتم که پیش‌تر آن‌ها را اینجا در کافه و هم اینجا در وبلاگم بازنشر کرده بودم. هرچند آن تلاش‌ها در ظاهر بی‌نتیجه ماند، اما اثرشان چند سال بعد، به شکلی دیگر نمایان شد.

پنج روز پیش (۲۳ آذر ۱۴۰۴)، پیامی از دوستی ناشناس (با نامِ علی) در وبلاگم دریافت کردم که آن را با شما عزیزان در میان می‌گذارم:

سلام. 

من نوشته‌ها و کارهای عالی شما رو مدتهاست پیگیری می‌کنم. دست‌مریزاد به کمال‌گرایی و دقت شما در تحقیق و ردیابی نوستالژیهای کودکی نسل ما. من هم مثل شما سالهاست که در اوقات فراغتم به شناسایی این موضوعات می‌پردازم. نمونه‌اش همین پوکو. بعد از خوندن متن شما (و البته یک متن مشابه در کافه‌کلاسیک از دون دیه‌گو) دست به کار شدم و با تلویزیون دانمارک مکاتبه کردم تا با استفاده از تجربۀ ناموفق جناب دون دیه‌گو دلاوگا و شما شاید بتونم این بار کار رو پیش ببرم. اونها من رو به کارکنان سایت میراث فرهنگی دانمارک که بخشی از آرشیو رادیو تلویزیون دانمارک رو هم شامل میشه ارجاع دادن و گفتن که امکان درخواست دسترسی عمومی به آرشیوهای قدیمی وجود داره ولی ممکنه چندین ماه طول بکشه تا ترتیب اثر بدن. من هم طبق راهنمایی اونها درخواست برای دو کارتون پوکو و سوزی رو ارایه کردم. بعد از چند ماه با من تماس گرفتن و گفتن به درخواستم ترتیب اثر دادن و هر دو کارتون رو در سایتشون برای دسترسی عموم آپلود کردن. هر ۶ اپیزود سوزی رو ارایه دادن ولی برای پوکو فقط ۴ تا اپیزود رو قرار دادن و بهم گفتن که کیفیت دو اپیزود دیگه خیلی پایین بود. در هر حال خواستم لینکها رو برای شما هم بفرستم که به نوعی پایان خوشی باشه برای این جستجوی طولانی مدت. امید که لذت ببرید. لینکها رو هم اینجا و هم ذیل پستهای شما در خصوص سوزی و پوکو هم قرار میدم که سایر علاقمندان هم استفاده کنن. پایدار باشید: 

https://www.danskkulturarv.dk/find/Susi/...https://www.danskkulturarv.dk/find/Susi/sorteret-efter-n

https://www.danskkulturarv.dk/find/Poco/...https://www.danskkulturarv.dk/find/Poco/sorteret-efter-n

من، لینک‌های ارسالیِ آن دوستِ ناشناس را در اختیار مدیر کانال تلگرامی «کافه‌سینما» قرار دادم تا ویدئوهای «پوکو» و «سوزی» از این مسیر در دسترس بچه‌های دیروز قرار بگیرد.

تصویر پُست مربوطـه و لینک آن را در ادامه، تقدیم دوستان عزیز کافه‌کلاسیک می‌کنم.

لینک پُست در کانال تلگرامی کافه‌سینما (ستاره آبی):

https://t.me/c/2497929443/27902 

به‌روزرسانی لینک: با توجه به خصوصی بودن کانال «کافه سینما»، لینک قبلی قابل مشاهده نبود. لینک اصلی کانال برای دسترسی به محتوا در ادامه آمده است:

https://t.me/wwgyuio

۱۴۰۴/۹/۲۸ عصر ۱۲:۴۳
تشکر شده توسط : شارینگهام, سروان رنو, Dude, اکتورز, ترنچ موزر, مارک واتنی, مموله, Classic, Emiliano, سرگرد راینهارت, کنتس پابرهنه, mr.anderson, مراد بیگ, رابرت, آلبرت کمپیون, مورفیوس, کاپیتان باگواش, BATMAN, ادگار فروسه
ارسال پاسخ